Voor bij de borrel

Voorgerechten

Carpaccio van Ossenhaas met peterseliedressing en Old Amsterdam kaas
€ 10.00
Rondje zee huisgerookte zalm, paling en makreel
€ 12.00
Sashimi van tonijn met gember, sojasaus en wasabi
€ 12.50
Salade van geroosterde kip, avocado, rode ui en gemarineerde cherrytomaat
€ 10.00
Salade van groene asperges, gegrilde courgette, couscous, geitenkaas en pistachenootjes
€ 9.50
Geroezemoes

KiesMar voor de hele tafel.. combinatie van voorgerechten samengesteld door de chef kok Jurgen van de Groes…
alleen per tafel te bestellen

€ € 15.00

Soepen

Pomodorisoep met gehaktballetjes
€ 6.50
Pittige rundvleesbouillon met noedels
€ 6.50

Warme voorgerechten

Beefsalade Markies: gewokte beef, taugé, rode ui, sesamzaadjes en een vinaigrette van chili en ketjap
€ 11.00

Hoofdgerechten

Tournedos met 4 seizoenen pepersaus
€ 25.00
Varkenshaas met brie, serranoham en groene pesto
€ 18.50
Kalfsentrecote met chimichurri
€ 19.00
Tongscharfilet met kreeftensaus en garnaaltjes
€ 18.50
Gamba’s gemarineerd in rode curry
€ 22.00
Wrap van kool gevuld met diverse groenten en komkommer-mangosalsa
€ 16.50

Dessert

Paul’s appeltaart met vanillesaus en slagroom
€ 6.50
Chocoladeverleiding…chocolademousse met ijs-bonbon van vanille
€ 7.00
Frisse hangop met verse mango en crunch van kokosbiscuit
€ 6.50
Kaasplank met kazen van kaasboerderij De Diervoort
€ 7.50
Bokkenpoot gevuld met romig softijs, verse aardbeien en chocoladesaus
€ 7.50