Voor bij de borrel

Voorgerechten

Carpaccio van Ossenhaas met peterseliedressing en Old Amsterdam kaas
€ 10.00
Huisgerookte zalm, paling en rivierkreeftstaartjes
€ 12.00
Avocado met Hollandse garnalen en citroencréme
€ 11.00
Poké bowl met gemarineerde kip
€ 10.00
Burratta met basilicumhummes, pomodoritomaat en olijfolie
€ 9.00
Geroezemoes

KiesMar voor de hele tafel.. combinatie van voorgerechten samengesteld door de chef kok Jurgen van de Groes…
alleen per tafel te bestellen

€ € 15.00

Soepen

Pomodorisoep met gehaktballetjes
€ 6.50
Thaise runderbouillon
€ 6.50

Warme voorgerechten

Beefsalade Markies: gewokte beef, taugé, rode ui, sesamzaadjes en een vinaigrette van chili en ketjap
€ 11.00
Gamba’s gebakken in knoflook en rode peper
€ 11.50

Hoofdgerechten

Tournedos met zachte roomsaus en bosui
€ 26.00
Iberico rack gelakt met appelstroop, gepofte zoete aardappel en mango-gemberchutney ( niet als KiesMar te bestellen)
€ 19.50
Maiskipfilet met koolrabi, paprikacoulis en bospeen
€ 18.50
Scholfilet met gepofte trostomaatjes en botersaus
€ 19.50
Roodbaarsfilet met courgette-citroen mascarpone
€ 22.00
Gele curry met roerbakgroenten en notenrijst
€ 17.00

Dessert

Paul’s appeltaart met kaneelroomijs en slagroom
€ 7.00
Yoghurtijs met in cointreau gemarineerde ananas
€ 6.50
Kaasplank
€ 8.00
Frambozen-citroen tiramisu
€ 7.00
Pavlova met rood fruit, zwitserse room en passievruchtsorbetijs
€ 6.50