Voor bij de borrel

Voorgerechten

Carpaccio van Ossenhaas met peterseliedressing en Old Amsterdam kaas
€ 10.00
Vitello tonato, dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise
€ 9.50
Vispalet: huisgerookte zalm & makreel met spiesje van gamba
€ 11.00
Poké bowl met gemarineerde zalm, avocado en komkommer
€ 10.00
Mexicaanse salade met kruidige kip, mais, guacamole in een wrap
€ 9.00

Soepen

Thaise rundvleesbouillon
€ 6.50
Witlofsoep met snippers van serranoham
€ 6.50
Pomodorisoep met huisgemaakte croutons
€ 6.00

Warme voorgerechten

Beefsalade Markies: gewokte beef, taugé, rode ui, sesamzaadjes en een vinaigrette van chili en ketjap
€ 11.00
Loempia van pulled pork op salade met oestersaus
€ 9.50

Hoofdgerechten

Tournedos Black Angus met peperroomsaus
€ 25.00
Pepersteak met ailoli
€ 19.00
Varkenshaas met champignonroomsaus, peterselie en bosui
€ 18.50
Kalfssukade met sinaasappelmarmelade
€ 19.00
Zeebaarsfilet met krokant korstje van groene kruiden
€ 18.50
Gamba’s met basilicum, pomodori en knoflook
€ 22.00
Noedels met roerbakgroenten en knoflook in olijfolie gebakken
€ 16.50

Dessert

Paul’s appeltaart met roomijs en slagroom
€ 6.50
Frambozentrifle met choclate chip cookies
€ 6.50
Fris & Fruitig: verse mango, hangop en mangosorbetijs
€ 6.50
Kaasplank met kazen van kaasboerderij De Diervoort
€ 7.50
Bananenspilt 2.0
€ 7.50