Voor bij de borrel

Voorgerechten

Carpaccio van Ossenhaas met peterseliedressing en Old Amsterdam kaas
€ 10.00
Koninklijke vistompouce van zalm, paling en makreel
€ 12.00
Sashimi van tonijn met gember, sojasaus en wasabi
€ 12.50
Heerlijk gekruide lende van het Livar varken met aceto balsamico
€ 9.50
Salade van Quinoa, abrikoos, avocado, rucola en kruidnagelkaas
€ 9.50

Soepen

Ossenstaartsoep met een scheutje madeira
€ 6.50
Knolselderijsoep met walnoten en tijm
€ 6.50
Oosterse kippensoep met taugé en chinese kool
€ 6.00

Warme voorgerechten

Beefsalade Markies: gewokte beef, taugé, rode ui, sesamzaadjes en een vinaigrette van chili en ketjap
€ 11.00
Gebakken paddestoelen, kastanjes en parmaham met kruidencréme
€ 9.50

Hoofdgerechten

Tournedos Black Angus met stroganoffsaus
€ 25.00
Parelhoenfilet met pancetta, zachte roomsaus en appel
€ 19.00
Varkenshaas met kalfsjus en zongedroogde tomaatjes
€ 18.50
Kalfssukade met romige madeirasaus
€ 19.00
Roodbaarsfilet met een kruidige saus van monchou en pomodoritomaat
€ 18.50
Gamba’s met rode peper en knoflook
€ 22.00
Spaghetti met een saus van spinazie, avocado, tomatenblokjes, Old Amsterdam en pijnboompitten
€ 16.50

Dessert

Paul’s appeltaart met vanillesaus en slagroom
€ 6.50
Koffietrifle met marsala en mascarpone
€ 6.50
Frozen yoghurt met gekarameliseerde peer, kletskoppen en honing
€ 6.50
Kaasplank met kazen van kaasboerderij De Diervoort
€ 7.50
Kaneelijs, notenijs met baileysroom en stroopwafels
€ 7.50