Voor bij de borrel

Voorgerechten

Carpaccio van Ossenhaas met peterseliedressing en Old Amsterdam kaas
€ 10.00
Rondje zee huisgerookte zalm, paling en makreel
€ 12.50
Tartaar van zalm met créme van avocado en dille
€ 11.50
Salade van serranoham, pulled chicken en truffelmayonaise
€ 9.00
Salade van Fenegriekkaas, stoofpeer, dadels, vijgen en noten
€ 9.00
Geroezemoes

KiesMar voor de hele tafel.. combinatie van voorgerechten samengesteld door de chef kok Jurgen van de Groes…
alleen per tafel te bestellen

€ € 15.00

Soepen

Pomodorisoep met gehaktballetjes
€ 6.50
Uiensoep met broodje gegratineerd met kaas
€ 7.00

Warme voorgerechten

Beefsalade Markies: gewokte beef, taugé, rode ui, sesamzaadjes en een vinaigrette van chili en ketjap
€ 12.00
Gamba’s gebakken in knoflook en rode peper
€ 12.00

Hoofdgerechten

Tournedos peper-champignonsaus
€ 26.00
Varkenshaas kalfsjus met zongedroogde tomaatjes
€ 19.00
Kalfssukade met saus op basis van pompoen
€ 20.00
Kabeljauwfilet met crumble
€ 22.50
Zalmforel met citroenpeper en roomsaus met verse basilicum
€ 19.50
Tortelinni gevuld met spinazie en saus van gegrilde paprika gegarneerd met Old Amsterdamkaas
€ 17.00

Dessert

Paul’s appeltaart met kaneelroomijs en slagroom
€ 7.00
Créme brulée met slagroom
€ 6.50
Softijs met peerchutney, noten en vanillekaramalsaus
€ 7.00
Kaasplank
€ 8.00
Gateau chaud met sinaasappelcoulis, vanilleroomijs en slagroom
€ 7.50